KvK 54346339
FIRST CLEANER
HOME
DIENSTEN
OVER ONS
ADVIES
CONTACT
DISCLAIMER
SCHOON!
een luxe voor een betaalbare prijs
ACTIES
Bekijk hier onze flyer.
Uw partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

Welkom op de website van First Cleaner

Schoonmaakbedrijf First Cleaner is erop gericht u een zo goed mogelijke kwaliteit en service te bieden: een schoon huis of een schone werkplek zonder dat u er omkijken naar heeft. Dat is onze doelstelling. Wij stellen alles in het werk om hieraan te voldoen.
Alle werkzaamheden worden in nauw overleg met u als opdrachtgever, op een voor u passend tijdstip, uitgevoerd. Daarnaast kunnen we u te allen tijde van dienst zijn voor vele voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Kantoorschoonmaak
Particuliere schoonmaak
Glasbewassing
Strijkhulp
Onderwijsgebouwen


Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Schoonmaakbedrijf First Cleaner brengt een vrijblijvende offerte voor u uit. U zult zelf constateren dat perfect schoon zeer betaalbaar is. Beleef het plezier van schoon! Posts
©Copyright First Cleaner 2013     Last edit: 01.10.2013     Best resolution: 1280×1024     Created by WEBINMOTION
FIRST CLEANER
Uw partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden
speciale acties
Profiteer van wat First Cleaner u te bieden heeft. Wij bedienen u graag op maat.

Speciale acties

First Cleaner biedt u een aantal aantrekkelijke acties aan. U kunt hiervan profiteren omdat deze acties voor u een voordeel kunnen opleveren. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen uit de volgende acties.

Bij het aangaan van een schoonmaakovereenkomst krijgt u het eerste uur gratis. Dit geldt voor al onze schoonmaakdiensten.

Tot 1 januari 2014 betaalt u 12,00 Euro per uur bij inkoop van 15 of meer uren.

Wanneer u bij First Cleaner een nieuwe klant aangeeft, maken wij 2 uur gratis voor u schoon. Dit geldt voor alle schoonmaakdiensten.

Bij First Cleaner kunt u een 150 Euro pakket inkopen. Deze pakketten zijn m.n. bedoeld voor klanten die zelf een tijdje niet zijn toegekomen aan schoonmaak. Het betreft hier “deep cleaning” van de badkamer, WC, keuken en ramen (buitenramen wordt per situatie bekeken i.v.m. bereikbaarheid).

Klanten kunnen ook coupons inkopen met een vooraf afgesproken aantal schoonmaakuren. Deze schoonmaakuren kunnen in overleg flexibel worden besteed.

Neem contact op met First Cleaner voor het maken van een offerte i.v.m. deze acties. First Cleaner helpt u ook graag met adviezen m.b.t. deze acties. Wij willen graag uw schoonmaakwensen op maat bedienen.

Sluiten
DISCLAIMER

De gegevens op deze site zijn met de uiterste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat door typefouten, het verstrijken van de tijd of andere redenen bepaalde informatie onjuist of achterhaald is. Om deze reden kunt u aan de inhoud van deze site geen rechten ontlenen.

Sluiten
Sluiten