KvK 54346339
FIRST CLEANER
HOME
DIENSTEN
OVER ONS
ADVIES
CONTACT
DISCLAIMER
SCHOON!
een luxe voor een betaalbare prijs
ACTIES
Bekijk hier onze flyer.
Uw partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden
Bent u op zoek naar advies?

Dan bent u hier op de juiste plaats. Want waar moet u op letten als u een schoonmaakbedrijf uitzoekt? Misschien wordt er bij u al jaren op dezelfde wijze schoongemaakt en wilt u weten of het ook anders kan. Maar hoe? Misschien wilt u weten wat de kosten zijn van het uitbesteden van schoonmaakonderhoud. De beste roulette en poker op onze site free money no deposit required. Ga naar en ontvang grote bonussen!

First Cleaner wil u hierbij graag van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het formulier op de contactpagina. U kunt uw vragen aan ons stellen. First Cleaner zal u te allen tijde voorzien van een passend antwoord op uw wensen. Kijk ook naar onze acties.

Als u graag wilt weten hoe First Cleaner bij u de schoonmaakwerkzaamheden aan zou pakken, kunt u ook via de contactpagina of telefonisch bij ons terecht. In veel gevallen zal ons advies een eye-opener voor u zijn.

Voor een op maat gemaakte offerte gaat u ook naar de contactpagina. First Cleaner adviseert u ook bij het maken van een gunstige offerte. Na ontvangst van het contact formulier nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

©Copyright First Cleaner 2013     Last edit: 01.10.2013     Best resolution: 1280×1024     Created by WEBINMOTION
FIRST CLEANER
Uw partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden
speciale acties
Profiteer van wat First Cleaner u te bieden heeft. Wij bedienen u graag op maat.

Speciale acties

First Cleaner biedt u een aantal aantrekkelijke acties aan. U kunt hiervan profiteren omdat deze acties voor u een voordeel kunnen opleveren. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen uit de volgende acties.

Bij het aangaan van een schoonmaakovereenkomst krijgt u het eerste uur gratis. Dit geldt voor al onze schoonmaakdiensten.

Tot 1 januari 2014 betaalt u 12,00 Euro per uur bij inkoop van 15 of meer uren.

Wanneer u bij First Cleaner een nieuwe klant aangeeft, maken wij 2 uur gratis voor u schoon. Dit geldt voor alle schoonmaakdiensten.

Bij First Cleaner kunt u een 150 Euro pakket inkopen. Deze pakketten zijn m.n. bedoeld voor klanten die zelf een tijdje niet zijn toegekomen aan schoonmaak. Het betreft hier “deep cleaning” van de badkamer, WC, keuken en ramen (buitenramen wordt per situatie bekeken i.v.m. bereikbaarheid).

Klanten kunnen ook coupons inkopen met een vooraf afgesproken aantal schoonmaakuren. Deze schoonmaakuren kunnen in overleg flexibel worden besteed.

Neem contact op met First Cleaner voor het maken van een offerte i.v.m. deze acties. First Cleaner helpt u ook graag met adviezen m.b.t. deze acties. Wij willen graag uw schoonmaakwensen op maat bedienen.

Sluiten
DISCLAIMER

De gegevens op deze site zijn met de uiterste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat door typefouten, het verstrijken van de tijd of andere redenen bepaalde informatie onjuist of achterhaald is. Om deze reden kunt u aan de inhoud van deze site geen rechten ontlenen.

Sluiten
Sluiten